Zwolle & Beilen 038-422 11 55    
Groningen 050-549 18 90

‘Als familiebedrijf voelen we ons nauw betrokken bij onze klanten, installateurs en bouwbedrijven.’

Simon de Haas. Aangenaam!

Simon de Haas is méér dan een gewone groothandel. Onze moderne sanitair showrooms in Zwolle en Groningen zijn een bron van inspiratie voor installateurs én consumenten. Als loodgieter, installateur, sanitair specialist of bouwondernemer kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment installatiematerialen, riolering, gereedschappen, non-ferro materialen, dakbedekking en natuurlijk sanitair. Van alle bekende merken wel te verstaan. Dankzij een groot voorraadmagazijn en afhaalbalies in Zwolle, Groningen en Beilen en een eigen expeditie zijn veel producten snel en uit voorraad leverbaar.


Wij staan klaar voor u!

Ruim 100 jaar na de oprichting is Simon de Haas nog altijd een familiebedrijf. Diepgaande productkennis stelt onze betrokken medewerkers in staat om met u als klant mee te denken en u met gedegen advies te ondersteunen. Wij staan voor u klaar. Ook bij projecten. Als u onze showroom bezoekt of materialen komt ophalen, maakt u direct kennis met onze persoonlijke benadering.

Graag tot ziens bij Simon de Haas!

Bezoek onze showroom

Om u optimaal van dienst te zijn, werken wij in onze showrooms bij voorkeur op afspraak. U bent er dan zeker van dat onze sanitair adviseurs alle tijd en aandacht voor u hebben. Maak hier uw afspraak.

Afspraak maken

showroom afspraak

Tips

 • Maak een wenslijst
 • Houd rekening met de toekomst
 • Doe inspiratie op
 • Vraag bekenden om tips
  Meglio
  Vasco
  Laufen
  IMI Hydronics
  Primabad
  Detremmerie
  Dansani
  Novellini
  Dornbracht
  Sphinx
  Hans Grohe
  Duravit
  Geberit
  Villeroy & Boch
  Grohe

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en aanbiedingen.

Copyright 2016 | inlog | sitemapwebsite door Cliq id