Home

Logo Simon de Haas Sanitair_rgb_op wit

 

Welkom bij Simon de Haas, groothandel in sanitair.

Wij bieden in onze showrooms een ruime keuze in sanitair aan. Op zoek naar strak design, trendy meubelen of klassieke uitstraling , bij ons bent u aan het juiste adres! Laat u adviseren door één van onze kundige en enthousiaste verkopers. Zij begeleiden u van ontwerp van de badkamer tot aankoop van het sanitair. Wij werken samen met de erkende installateur waardoor u verzekerd bent van een mooie badkamer geheel naar uw wens. Voor het opdoen van ideeën bent u altijd van harte welkom, wilt u advies en informatie dan vragen wij u een afspraak te maken. Onze verkopers staan voor u klaar. Tot ziens bij Simon de Haas!

 

 

 

Drukwerk

 

Alles voor de installateur!

Simon de Haas is een groothandel in W-artikelen. Naast sanitair leveren wij ook installatiemateriaal, riolering, non-ferro metalen, dakbedekking, verwarming, airco en ventilatie. 

ONLINE BESTELLEN TOT 6.00 ‘S MORGENS! De installateur kan via magazijndehaas.nl tot ’s morgens 06.00 uur bestellen, mits op voorraad leveren wij dan de bestelling dezelfde werkdag nog bij u af. (levering van maandag tot en met vrijdag) Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze shop voor de vakman:Simon de Haas Shop voor de vakman

 

 

 

Duurzaam met Simon de Haas

duurzaam-met-simon-de-haasDuurzaamheid is voor een groeiende groep mensen een interessant onderwerp. Steeds meer mensen willen zo veel mogelijk energie halen uit hernieuw-bare bronnen en er is al veel mogelijk op dat gebied. Zo kunt u met de boiler van Intech-Energy water verwarmen met behulp van zonnepanelen. Dat levert voordelen op voor het milieu en voor uw portemonnee. Lees meer in onze brochure die u HIER kunt lezen, printen of downloaden als pdf.