Nieuwe badkamer? Bezoek onze showroom Groningen!

De badkamerspecialist van Groningen is Simon de Haas! De badkamer is een bijzondere plek in huis waar je de dag begint en de dag afsluit. Maar ook de plek waar u zichzelf verzorgt. Het is een echt plekje voor uzelf. Het is daarom heel belangrijk dat een badkamer comfortabel voelt en dat het voorzien is van alle gemakken. Wij werken met hoogwaardige merken en hebben in onze showroom verschillende opstellingen die inspiratie bieden om samen ons uw droom badkamer samen te stellen.

Combineer design in uw nieuwe badkamer

Als u van meet af aan uw badkamer mag samen stellen dan gaat er een wereld voor u open. Er is op het gebied van nieuwe, design badkamers enorm veel mogelijk. Er zijn talloze combinaties mogelijk tussen badkamermeubels, badkamertegel, spiegels, design badkamerradiatoren maar ook met kranen, handdoekenrekken en spiegels. Simon de Haas helpt u graag om alle opties op een rijtje te zetten en om uw wensen in kaart te brengen.

3D tekening nieuwe badkamer

Onze showroom in Groningen laat u kennis maken met de beste merken op het gebied van design badkamers. U vind hier diversen badkameropstellingen die inspireren om uw eigen badkamer samen te stellen. Onze verkoopadviseur helpt u hier graag bij. Door al uw wensen en bijvoorbeeld de afmetingen van uw nieuwe badkamer te combineren in een 3D-tekening. Zo krijgt u een helder beeld van uw nieuwe badkamer.

Installateur maakt totaalprijs badkamer

Zodra u een definitieve keuze heeft gemaakt voor uw gehele badkamersamenstelling en badkamerinrichting, sturen wij onze offerte door naar uw installateur. Simon de Haas levert namelijk alleen producten aan installateurs. Uw installateur zorgt er dan voor dat u een totaalprijs ontvangt voor de hele badkamer inclusief installatie. Wilt u precies weten hoe de aankoop in zijn werking gaat, kijk dan hier. Afspraak maken in onze showroom? Ga dan naar het contactformulier.

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice