Voor badkamer ideeën bent u bij Simon de Haas aan het juiste adres. Met twee overzichtelijke showrooms die regelmatig worden vernieuwd, bieden we inspiratie aan consumenten en installateurs. Alles volgens de laatste trends. Onze model badkamers zijn er in allerlei woonstijlen en gaan van modern tot landelijk naar trendy. Een glanzende witte badkamer met allerlei luxe snufjes of juist een sfeervolle badkamer met veel houten details? In onze showrooms hebben we het allemaal.

Inspiratie opdoen

In de oriënterende fase is het goed om veel badkamer ideeën op te doen. Zo komt u er achter wat er allemaal mogelijk is en ontwikkelt u een voorkeur voor een bepaalde woonstijl. Wanneer er vervolgens een ontwerp moet worden gemaakt, bent u al aardig op de hoogte hoe dit eruit moet zien. Ook online kunt u inspiratie opdoen, maar de ervaring leert dat het toch prettiger is om sanitair in het echt te kunnen zien. De materialen en kleuren komen beter tot hun recht en verkopers kunnen direct al uw vragen beantwoorden. Doordat we een groot aanbod hebben en verschillende merken, kunt u veel badkamer ideeën opdoen bij Simon de Haas.

Vernieuwde showroom

Ieder jaar gaan de medewerkers van Simon de Haas naar een sanitair beurs toe om op de hoogte te blijven van de trends en ontwikkelingen. Op basis van deze bevindingen passen ze de showroom aan en zo zorgen ze ervoor dat de twee showrooms altijd up to date en anno nu zijn. We verwerken onder andere nieuwe trendkleuren, maar ook douchesensaties die nieuw op de markt zijn. Dé plek in Groningen en Zwolle dus om badkamer inspiratie op te doen.

Ook voor installateurs

Bent u als installateur of bouwondernemer op zoek naar innovatieve badkamer ideeën? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in een van onze showrooms. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en u vindt ons in Groningen aan Stavangerweg 14 en in Zwolle aan Hoekerweg 7.

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice