Zwolle & Beilen 038-422 11 55    
Groningen 050-549 18 90

Mooiste badkamer omgeving Groningen? Simon de Haas!

Heb je een nieuw huis of ga je renoveren en mag je een nieuwe badkamer uitzoeken? Kom dan naar Simon de Haas in Groningen! Wij hebben de mooiste badkamers van omgeving Groningen. Onze verkoopadviseurs staan in onze showroom voor je klaar om de ideale badkamer voor je samen te stellen. Er is enorm veel mogelijk in een moderne badkamer zowel qua techniek als design.

Talloze mogelijkheden voor je design badkamer

Op het gebied van badkamers is er ontzettend veel mogelijk. Er is veel keuze op het gebied van design badkamermeubels, douches en baden. En die zijn eindeloos te combineren met kranen, spiegels, design radiatoren, lampen en nog veel meer. Ook zijn badkamertegels en de kleur van de tegels van grote invloed op de look & feel van je badkakmer. Wil je wegwijs worden in de talloze opties voor je design badkamer. Rij dan binnen een half vanuit Veendam, Beilen, Winschoten of Assen kom dan naar onze showroom in Groningen.

Doe inspiratie op in onze showroom

Omdat er zoveel mogelijk is in een badkamer, ontvangen wij u graag in onze showroom in Groningen. Hier neemt onze verkoopadviseur de tijd om de opstellingen die in onze showroom te laten zien. Hierna gaat u om de tafel zitten om te kijken hoe uw voorkeuren in uw ruimte gepast kunnen worden door middel van een 3D-tekening.

Offerte via uw installateur

Wij verkopen onze producten niet rechstreeks aan particulieren maar via installateurs. Daarom sturen wij onze offerte naar uw installateur door. Uw installateur zorgt er dan voor dat u een totaalprijs ontvangt voor de levering van uw badkamer inclusief zijn werk aan de installatie. Benieuwd hoe dit koopproces van je badkamer in zijn werking gaat? Kijk dan hier <link>. Graag een bezoek brengen aan onze showroom, maak dan een afspraak via ons contactformulier hier.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en aanbiedingen.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.

Copyright 2016 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Cliq id