Zwolle & Beilen 038-422 11 55    
Groningen 050-549 18 90

Badkamer uitzoeken omgeving Zwolle? Simon de Haas!

Woon je in de omgeving van Zwolle en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer voor je huis? Kom dan naar Simon de Haas in Zwolle. In onze showroom vindt u de design badkamers waar comfort, luxe en design bij elkaar komen. Op het gebied van badkamers is er ontzettend veel mogelijk. Daarom neemt onze verkoopadviseur de tijd om je te begeleiden bij het uitzoeken van een badkamer.

Veel inspiratie voor je badkamer - omgeving Zwolle

Vanuit Kampen, Hoogeveen, Meppel en Emmeloord rijd u binnen een half uur naar onze showroom in Zwolle toe. Hier vind u verschillende opstellingen van badkamers van hoogstaande merken. Er zijn verschillende stijlen badkamers te zien; van moderne design badkamers tot romantische badkamers. We stellen diverse producten ten toon; wastafels, douches en baden. Maar ook is er genoeg inspiratie op te doen op het gebied van badkamertegels, badkamerradiators, spiegels, kranen en badkamer verlichting.

Afspraak met onze verkoopadviseur

Wij denken graag mee met onze klanten om een droombadkamer op te stellen. Graag nemen we dus de tijd om samen uw opties door te nemen. Hiervoor moet u een afspraak maken met onze verkoopadviseur. Onze adviseur neemt u mee door de showroom om uw wensen te inventariseren. Op basis daarvan maakt hij een 3D-tekening zodat u kunt zien hoe uw badkamer uiteindelijk eruit komt te zien.

Offertetraject nieuwe badkamer

Na ons gesprek sturen wij onze offerte door naar uw installateur. Hij zorgt er dan voor dat de offerte inclusief zijn installatiekosten naar u gestuurd worden. Simon de Haas levert namelijk alleen aan installateurs. Neem hier een kijkje als u wilt weten hoe het aankoopproces van een badkamer in zijn werking gaat <link>. Via telefoonnummer <link> kunt u contact met ons opnemen om een bezoek aan onze showroom af te spreken. Ook is het mogelijk om ons contactformulier <link> in te vullen. Wij nemen dan contact met u op. Graag tot ziens bij Simon de Haas in Zwolle!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en aanbiedingen.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.

Copyright 2016 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Cliq id