Een nieuwe badkamer ontwerpen is een hele klus. Een badkamer is allang niet meer alleen een praktische plek. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat het een ruimte in huis is waar ontspannen op 1 staat. Een soort wellness in huis waar we écht tot rust komen zonder alledaagse prikkels. Maar er komt nog veel meer bij een nieuwe badkamer kijken waar onze sanitair adviseurs alles vanaf weten. Bij Simon de Haas kunt u inspiratie op doen in de showroom en daarnaast advies krijgen. Ook kan er een 3D ontwerp worden gemaakt. Een badkamer ontwerpen wordt zo een stuk visueler en wanneer alles naar wens is, kan er samen gekeken worden naar vervolgstappen.

Uw droom badkamer ontwerpen

Bij het ontwerpen van een badkamer zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Van wandtegels, tot een douche, bad, wastafel en een geschikte vloer. Tegenwoordig zien we veel kleur voorbij komen en ook de natuurlijke badkamer is populair. Zo wordt het buitengevoel naar binnen gehaald. Dit kan nog extra worden benadrukt door planten en groene wandtegels toe te voegen. Een badkamer met veel hout past bij een landelijke woonstijl en marmer zien we veel terug in een modern, minimalistisch interieur. Wilt u thuis een echte wellness creeëren? Dan kunt u kiezen voor een van de nieuwe douchesensaties van Hans Grohe waarbij douchen naar een hoger niveau wordt getild.

Hulp bij het ontwerpen

Heeft u weinig kennis van sanitair? Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van een badkamer. Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Groningen of Zwolle om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Een badkamer ontwerpen is onze specialiteit en door het maken van een 3D ontwerp krijgt u een goed beeld van hoe het uiteindelijk kan worden. Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan? Probeer dan onze badkamerfigurator.

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice