Mooiste badkamers vind u bij Simon de Haas in Zwolle.

De badkamer is een belangrijke plek in huis. Het is de plek waar u meerdere keren per dag komt. Waar u doucht, in de spiegel kijkt, uzelf verzorgd. Het is dus heel belangrijk dat de badkamer zo wordt ingericht dat u zich prettig voelt. In het assortiment vind u badkamers van de beste merken. In onze showroom doet u inspiratie op om uw design badkamer samen te stellen waar comfort en luxe centraal staan.

Design badkamer; luxe en comfortabele plek voor uzelf

Bij Simon de Haas vind u alle producten die uw badkamer tot een heerlijke plek maken. Het meest in het oog springend in de badkamer zijn de wastafel, douche en bad. Maar wat ook van enorm grote invloed is op de sfeer in uw badkamer zijn de kranen, spiegels, tegels en de kleur van de badkamertegels, het design van een badkamer radiator en het soort verlichting.

Bezoek onze showroom - maak een afspraak

In onze showroom in Zwolle vind u verschillende badkamer opstellingen die u inspireren om uw eigen droom badkamer samen te stellen. Graag nemen we de tijd voor onze klanten. Daarom werken wij alleen op afspaak. Tijdens deze afspraak nemen we al uw wensen en voorkeuren door. Ook maken wij een 3D-tekening van uw toekomstige badkamer.

Installateur is tussenpersoon

Onze producten leveren wij direct aan de installateur van uw badkamer. Nadat we een badkamer hebben opgesteld, sturen wij daarna onze offerte naar uw installateur. Hij zorgt er daarna voor dat er totaalprijs wordt opgemaakt voor zowel de producten als de installatie hiervan. Weten hoe dit proces precies verloopt? Bekijk hier onze uitleg. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 038 - 422 11 55 of vul ons afspraakformulier in. We zien u graag in onze showroom in Zwolle!

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice