Zwolle & Beilen 038-422 11 55    
Groningen 050-549 18 90

Mooiste badkamers vind je bij Simon de Haas in Zwolle.

De badkamer is een belangrijke plek in huis. Het is de plek waar je meerdere keren per dag komt. Waar je doucht, in de spiegel kijkt, jezelf verzorgd. Het is dus heel belangrijk dat de badkamer zo wordt ingericht dat je je prettig voelt. In het assortiment vind je badkamers van de beste merken. In onze showroom doe je inspiratie op om jouw design badkamer samen te stellen waar comfort en luxe centraal staan.

Design badkamer; luxe en comfortabele plek voor jezelf

Bij Simon de Haas vind je alle producten die je badkamer tot een heerlijke plek maken. Het meest in het oog springend in de badkamer zijn de wastafel, douche en bad. Maar wat ook van enorm grote invloed is op de sfeer in je badamer zijn de kranen, spiegels, tegels en de kleur van de badkamertegels, het design van een badkamer radiator en het soort verlichting.

Bezoek onze showroom - maak een afspraak

In onze showroom in Zwolle vind je verschillende badkamer opstellingen die je inspireren om je eigen droom badkamer samen te stellen. Graag nemen we de tijd voor onze klanten. Daarom werken wij alleen op afspaak. Tijdens deze afspraak nemen we al je wensen en voorkeuren door. Ook maken wij een 3D-tekening van je toekomstige badkamer.

Installateur is tussenpersoon

Onze producten leveren wij direct aan de installateur van jouw badkamer. Nadat we een badkamer hebben opgesteld, sturen wij daarna onze offerte naar uw installateur. Hij zorgt er daarna voor dat er totaalprijs wordt opgemaakt voor zowel de producten als de installatie hiervan. Weten hoe dit proces precies verloopt? Bekijk hier onze uitleg <link>. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via tel. <link> of vul ons afspraakformulier in. We zien u graag in onze showroom in Zwolle! - Contact + openingstijdens Zwolle

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en aanbiedingen.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.

Copyright 2018 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Cliq id