1 apr 2018

Betonlook in sanitair; modern, veelzijdig, gemakkelijk in onderhoud

De betonlook is al een tijdje een interieurtrend. Je ziet veel verschillende toepassingen van de betonlook; op de muur, in de keuken, bij accessoires en op de vloer. Maar nu zien we ook steeds meer beton in de badkamer. En terecht; de betonlook is heel veelzijdig en gaat letterlijk en figuurlijk jaren mee. Mag je een badkamer uitzoeken voor in je nieuwe huis? Denk dan ook eens aan beton in je nieuwe badkamer. Betonlook als wand en vloerafwerking, als wastafel/fontein of als meubelkleur.. De betonlook is zeer veelzijdig (dus toepasbaar binnen elke interieurstijl) en qua onderhoud heel gemakkelijk.

Meubels, douche en bad in betonlook

Je kan beton op verschillende manieren gebruiken in je badkamer. In onze showroom vind je diverse badkamermeubels in betonlook; badkamermeubel, bad en inloopdouche. Daarnaast zijn er natuurlijk badkameraccessoires met een betonlook. We zien steeds vaker dat de gehele badkamer wordt afgewerkt in beton waarbij er ook betonlook op de vloer en wand wordt gebruikt.

5 x voordelen beton in de badkamer

- Makkelijk schoon te houden;
- Schimmelwerend; 
- Watervast; 
- Gemakkelijk te combineren; 
- Oogt rustig.

Hoe betonlook te combineren

Beton is een look die gemakkelijk te combineren is binnen interieurstijlen. Je kan er elke kant mee op; zowel landelijk als industrieel. Een badkamer kan door het gebruik van een betonnen waskom of vloer in combinatie met chroom een moderne sfeer geven. Combineer je beton met zachte kleuren dan oogt beton juist weer romantisch. Door het materiaal, de kleur en het feit dat de onderdelen naadloos zijn oogt een badkamer waar beton is gebruikt heel rustig.

Inspiratie voor je badkamer

Wil je graag inspiratie opdoen voor je badkamer, houd dan deze maand onze Instagram en Facebook-pagina in de gaten! De maand april staat bij ons in het teken van beton. We laten je zien op welke manieren je beton kan toepassen in je badkamer. Ook zie je hoe onze klanten, via Simon de Haas, hun droombadkamer hebben gerealiseerd in beton. Ook ben je van harte welkom in onze showroom in Zwolle of Groningen, maak hier een afspraak. Ps. Ook op de website van Meglio, ons betonmerk, vind je inspiratie!

terug

Meer trends

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice