1 mei 2018

Trendalert; gebruik zwart in de badkamer

Ontwerp je nieuwe badkamer met tijdloos zwart

Zwart maakt een ware come back in de badkamer en dat is niet zomaar; door zwart op de juiste manier te gebruiken creëer je een tijdloze badkamer waar je lang plezier van hebt. Je kan zwart op verschillende manieren toepassen; zwarte kranen, zwarte doucheknop of juist zwarte tegels maar ook in de badkamermeubels.

Zwart combineren in je badkamer

Mensen zijn soms wat behoudend in het gebruik van zwart in de badkamer omdat ze bang zijn dat het te donker wordt. Dat is eigenlijk nergens voor nodig! De kleur zwart is namelijk gemakkelijk te combineren met veel andere kleuren en verschillende materialen. Zo combineert zwart gemakkelijk met vrolijke kleuren maar juist ook heel mooi met neutrale kleuren en natuurlijke materialen zoals hout.

Tijdloze badkamer, zwart voor modern ontwerp

Sta je op het punt om een badkamer uit te kiezen voor jouw nieuwbouw huis of ga je renoveren? Denk dan goed na over het ontwerp van de badkamer en let hierbij ook op kleuren. Een badkamer gaat namelijk zo’n 15 jaar mee. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een badkamerontwerp dat tijdloos is. Als je kiest voor een neutrale badkamer met bijvoorbeeld zwarte kranen, dan kan je met handdoeken en badmatten accenten aanbrengen in de kleuren die op dat moment in de mode zijn.

Creëer een eye catcher in het zwart

Ben je niet op zoek naar een nieuwe badkamer maar wil je wel on trend zwart in je badkamer? Schilder dan één muur in de badkamer zwart en houd de rest neutraal.

Schoonhouden van zwarte kranen

Naast een tijdloos ontwerp is het belangrijk dat je producten kiest die een lange tijd mee gaan. Simon de Haas verkoopt daarom alleen merken van hoogwaardige kwaliteit waardoor je gegarandeerd lang kan genieten van je badkamer. Kies voor vergulde zwarte kranen zodat je kraan krasvast is en gemakkelijk is schoon te houden. En dat geldt eigenlijk voor alle producten en materialen in je badkamer; hoe hoger de kwaliteit, hoe langer de levensduur.

Badkamer inspiratie

De maand mei staat geheel in het teken van zwart in de badkamer. Volg ons op Instragram om wekelijks inspiratie op te doen voor je badkamer! Jouw badkamer in de spotlight? Deel je foto en tag #simondehaas voor een vermelding!

terug

Meer trends

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice