31 mei 2018

Stylingtips; Zomer in de badkamer

4 x tips voor het creëren van een zomerse sfeer in de badkamer

In de maand mei was het al lekker zomers met geregeld temperaturen boven de 25 graden. Wat een mooi vooruitzicht voor de komende maanden! In onze showroom merkten we ook dat het zomers was; klanten liepen rond met blote benen en er was meer aandacht voor een badkamer in zomerse kleuren. Maar hoe creëer je een zomerse sfeer in de badkamer? Wij geven je vier tips waarmee in een handomdraai de zomer in je badkamer haalt!

Tip 1: Badkameraccessoires in zomerkleuren

Door badkameraccessoires te vervangen door vrolijk zomerse gekleurde varianten, creëer je vlot een zomerse vibe in je badkamer.

Zomerse kleuren zijn:
- Turquoise;
- Fuchsia roze;
- Hemelsblauw;
- Limegroen.

Er zijn een aantal accessoires die je heel betaalbaar zo kan vervangen. Denk hierbij aan je badmat, handdoeken en gastendoekjes. Maar ook je zeepdispenser, ophanghaken en toiletborstelhouder zijn gemakkelijk te vervangen door een gekleurde variant.

Tip 2: Zet groene planten in je badkamer

Een beetje groen doet wonderen in de badkamer. Het brengt sfeer en buitenleven naar binnen. Vrijwel alle planten houden van een zonnig plekje. Maar komt er bij jou niet zoveel zon naar binnen? Kies dan je plant voor in de badkamer zorgvuldig uit. Planten die het goed doen in de badkamer zijn: bamboe, lepelplant, aloë vera en vrouwentong. Deze planten kunnen namelijk ook goed tegen de luchtvochtigheid die onder andere door de douche hoger ligt dan in andere ruimtes.


Tip 3: Maak alles weer fris

Door de felle zomerzon zijn vuiltjes veel beter zichtbaar dan wanneer het druilerig is buiten. En vuil dat ziet er niet fris uit en geeft al helemaal geen zomers gevoel. Dus tijd om de badkamer een goede schoonmaakbeurt te geven.

Tip 4: Gebruik producten met zomerse geuren

Het klinkt eigenlijk heel logisch maar elk seizoen heeft zo’n zijn eigen geur. Voor iedereen is dat persoonlijk. Wij vinden dat bij de zomer de geur hoort van vers gewassen katoen dat buiten wappert. Maar ook juist zoetere, exotische geuren wekken een zomers sfeertje op. Deze geuren haal je in je badkamer door het neerzetten van een automatische geurverspreiders of door geparfumeerde, houten geurstokjes.

Zo zie je maar; die lekkere zomerse sfeer die je misschien ook in de rest van het huis hebt gecreëerd, is gemakkelijk door te trekken naar je badkamer. Hoe zomers is jouw badkamer? Laat het ons weten door een foto te plaatsen op Instagram met #simondehaas. De mooiste foto’s gaan we reposten!

terug

Meer trends

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice