Zwolle & Beilen 038-422 11 55    
Groningen 050-549 18 90

24 jul 2018

Vakantieperiode bij sanitair groothandel Simon de Haas

Aangepaste openingstijden + voorkom legionellabesmetting


Het is augustus en dit betekent dat veel bedrijven die gerelateerd zijn aan de bouw gesloten zijn. Tijdens deze bouwvak kiezen wij ervoor om (deels) geopend te blijven voor onze klanten! Zo blijft ons kantoor en afhaalmagazijn geopend voor onder andere installateurs.

Aangepaste openingstijden

Tijdens de bouwvak hanteren wij wel aangepaste openingstijden voor ons kantoor, showrooms en afhaalmagazijnen. Houd hier rekening mee in de maand augustus! Bekijk hier de aangepaste openingstijden voor week 32, 33 en 34.

Voorkom legionellabesmetting na thuiskomst

Stopt u met klussen deze maand en gaat u deze bouwvak op vakantie? Spoel dan na thuiskomst de kranen overal in huis goed door! Zo kunt u legionellabesmetting voorkomen. De legionellabacterie groeit namelijk goed in stilstaand water in een warme omgeving. Door het inademen van deze bacterie kunt u geïnfecteerd raken. Door water goed te laten stromen verdwijnt de bacterie uit de leidingen waarna de kans op besmetting gering is. Vergeet bij het doorstromen de kraan in de douche en het bad niet. Kijk voor meer informatie op de website van RIVM.

Voor de thuisblijvers

Blijft u thuis en bent u bezig met een nieuwe badkamer? Neem dan de tijd om onze inspiratieblogs van de afgelopen maanden te lezen en bekijk dan ook de bijbehorende inspiratiefoto’s op Instagram! Vanaf week 35 (27 augustus) zijn wij weer geopend volgens reguliere openingstijden. 

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe!

terug

Meer trends

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trends en aanbiedingen.
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.

Copyright 2018 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Cliq id