14 nov 2018

Trendalert: Verwerk houten meubelen/accessoires in je badkamer

5 tips voor het verwerken van hout in je badkamer

Haal de natuur in huis! Ben je bezig met een nieuwe badkamer of heb je plannen om je badkamer aan te pakken? Gebruik houten meubelen of accessoires in je badkamer. Hout geeft een warme, natuurlijke sfeer en zorgt voor een stoere look. Hout is dus niet alleen een trend, maar ook gelijk de sfeermaker van je badkamer.

Tip 1:

Combineer houten meubelen en accessoires met grove tegels in bijvoorbeeld grijstinten. Deze kleurencombinatie met het hout geeft je badkamer een mooi geheel. 

Tip 2:

Gebruik houten kastjes om je spullen in op te bergen. Zo creëer je niet alleen een gezellige sfeer, maar ook een opgeruimde badkamer. In combinatie met tip 4 maak je jouw badkamer helemaal af.

Tip 3:

Wil je niet direct grote houten meubelen in je badkamer? Maak dan gebruik van houten accessoires, denk bijvoorbeeld aan een kruk, bank of mand. Met de details maak je al snel je badkamer tot een sfeervolle ruimte, je brengt hier immers een deel van je dag door.

Tip 4:

Wil je graag een onderhoudsvriendelijke vloer, maar wel met de uitstraling van hout? Ga voor keramisch parket! Deze tegels worden in verschillende soorten en kleuren geleverd. Door de nerven en knoesten die in de tegels zijn verwerkt geeft het nog beter de houten vloer uitstraling weer.

Tip 5:

Creëer met een bad van Xenz en een houten badplank een spa-sfeer in de badkamer. Met wat kaarsjes, een wijntje en een goed boek ben jij klaar voor een momentje voor jezelf!

terug

Meer trends

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice