13 dec 2019

Zwolle / Groningen, 16 maart 2020

Beste klanten en leveranciers,

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers zijn voor Simon de Haas prioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en hebben naar aanleiding van de recente ontwikkelingen de nodige maatregelen genomen. Wij kunnen u van dienst zijn zoals u dat van Simon de Haas gewend bent. 

Bestellen blijft mogelijk, servicebalies en showrooms blijven voorlopig open

Het plaatsen van bestellingen en het leveren daarvan blijft mogelijk. Ook blijven de servicebalies en showrooms geopend. Bezoek je een balie of showroom? Probeer daarbij, zoals door de overheid gevraagd, waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Natuurlijk willen wij graag iedereen helpen, maar wij vragen u vriendelijk onze servicebalies en showrooms NIET te bezoeken als u verkoudheidsverschijnselen hebt. Onze showrooms zijn voorlopig alleen toegankelijk indien u EEN AFSPRAAK heeft.

Kantoren niet toegankelijk voor bezoekers

Medewerkers van Simon de Haas zullen tot en met 6 april geen klanten bezoeken en onze kantoren zijn in die periode niet toegankelijk voor bezoekers. Onze medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis en daarom zijn wij digitaal en telefonisch bereikbaar. Zo kunnen wij u van dienst zijn zoals u dat van Simon de Haas gewend bent.

Mocht de situatie veranderen dan zullen wij u via mail en sociale media op de hoogte houden.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Simon de Haas Zwolle / Groningen

terug

Meer trends

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice