Simon de Haas waardeert de samenwerking met vakkundige installateurs! Daarom gaan we een heel jaar lang stapelen. Het hele jaar door zijn er maandacties, waarmee u gratis Uponor fittingkoffers cadeau krijgt. Benieuwd welke maandacties we het komende jaar gaan houden, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Namens het Simon de Haas team,
Steven de Haas

Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden.

Verstuur

Alles voor de vakman

Voor u als vakman is Simon de Haas een betrouwbare partner en een groothandel waar u terecht kunt voor een diep en breed assortiment sanitair en installatiematerialen. En daarnaast alles op het gebied van riolering, verwarming, airco, ventilatie, dakbedekking en non-ferro. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar. In Zwolle en Groningen beschikken wij over een groot magazijn. Dus grijpt u een keer mis, dan bieden onze afhaalbalies vast en zeker uitkomst.

Voor 06:00 uur online besteld = zelfde dag geleverd!

Via onze groothandel webshop kunt u online 24/7 producten en materialen inkopen. Bestellingen vóór 06:00 uur worden desgewenst en mits voorradig nog dezelfde werkdag (maandag – vrijdag) op ieder gewenst adres afgeleverd. Kijk voor meer informatie in de webshop. Bent u nog geen online-klant? Vraag dan snel uw inloggegevens aan!

Hoe u ook besteld, bij Simon de Haas bent u altijd verzekerd van snelle en accurate levering en kunt u weer snel door met uw klus.

Direct naar onze webshop

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice