Voor een breed assortiment sanitair kunt u bij groothandel Simon de Haas terecht. Ook op het gebied van riolering, verwarming, installatiematerialen, dakbedekking, airco, ventilatie en non-ferro bent u hier aan het juiste adres. Een betrouwbare partner die twee vestigingen in Nederland heeft: in Zwolle en Groningen. De producten zijn veelal uit voorraad leverbaar en anders kunt u bij onze afhaalbalies terecht.

Webshop

U kunt online 24/7 producten en materialen inkopen via onze sanitair groothandel webshop. Wanneer u voor 06:00 uur een bestelling plaatst en de items op voorraad zijn, wordt uw bestelling dezelfde werkdag (maandag-vrijdag) nog geleverd. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle levering. In onze webshop vindt u meer informatie en kunt u, wanneer u nog geen klant bent, inloggegevens aanvragen.

Breed assortiment

Met showrooms in Zwolle en Groningen is Simon de Haas een sanitair groothandel die badkamerinspiratie biedt aan zowel installateurs als particulieren. Met veel A-merken en een ruime keuze aan badkamermeubels, (wand)tegels en verlichting. Ook voor gereedschappen, riolering en dakbedekking kunnen loodgieters, installateurs en bouwondernemers bij de sanitair groothandel terecht.

Luxe en comfort voorop

In de showroom van Simon de Haas vindt u alle hoogwaardige sanitairmerken. De nieuwste badkamertrends komen hier voorbij waar luxe en comfort voorop staan. Voor een moderne badkamer waar je tot rust komt en je kunt ontspannen na een drukke (werk)dag. Een badkamer die past bij uw wensen en waar u jarenlang plezier van heeft.

Vrijblijvend afspraak maken

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in een van onze showrooms of maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur. U vindt ons in Zwolle op industrieterrein Voorst C of in Groningen aan de Stavangerweg 14.

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice