Een badkamer (ver)bouwen is een grote klus. Eerst is er de oriƫnterende fase om inspiratie op te doen. Vaak begint men online met een zoektocht en in een later stadium wordt er een bezoek gebracht aan een fysieke showroom. Op zoek naar sanitair in Zwolle? Bij Simon de Haas hebben we een ruim aanbod aan merken en diverse modelbadkamers ter inspiratie.

Volgens de laatste trends

Ieder jaar wordt er een bezoek gebracht aan een beurs om de sanitair showroom in Zwolle weer te voorzien van de laatste trends. Van modern design tot badkamers met gekleurde wandtegels of marmeren details. De badkamer is niet langer een saaie, praktische plek maar het is echt een onderdeel van het huis geworden. Een ruimte waar je tot rust komt en die net als de andere kamers in het huis, stijlvol wordt ingericht.

Een 3D ontwerp

De sanitair adviseurs in Zwolle kunnen u voorzien van advies en maken aan de hand van uw wensen een 3D ontwerp voor de nieuwe badkamer. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe het uiteindelijk kan worden en wanneer u akkoord bent met het ontwerp, kunnen er vervolgafspraken worden gemaakt. Bij Simon de Haas werken we samen met deskundige sanitair installateurs die tevens de installatie van uw droombadkamer op zich kunnen nemen.

Contactgegevens

Bent u enthousiast geworden en komt u binnenkort een bezoekje brengen aan onze sanitair showroom in Zwolle? We kijken uit naar uw komst! Onze showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en u vindt ons in Zwolle aan Hoekerweg 7, op industrieterrein Voorst C. Simon de Haas heeft tevens een showroom in Groningen, deze vindt u aan Stavangerweg 14. Meer informatie over onze actuele openingstijden vindt u hier.

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice