Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komt veel kijken. Een bezoek aan Simon de Haas, specialist showroom badkamers, is aan te raden om u te laten informeren, adviseren en inspireren. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuw badkamermeubel bent u bij Simon de Haas aan het juiste adres. In de showroom badkamers zijn meer dan 45 complete badkamers van verschillende topmerken te vinden. Van landelijke tot klassieke en trendy badkamers; hier vindt u het allemaal.

Showroom badkamers in Zwolle en Groningen

Simon de Haas heeft zowel een showroom badkamers in Zwolle als in Groningen. In beide vestigingen zijn deskundige sanitair adviseurs aanwezig om u, op een persoonlijke manier, te adviseren over de mogelijkheden. Zij luisteren naar uw wensen, lopen met u door de showroom en kunnen aan de hand daarvan een 3D ontwerp maken. Interesse? U kunt hier een vrijblijvende afspraak maken in een van onze showrooms.

Voor ieder wat wils

Het is natuurlijk ook mogelijk om een oriënterend bezoek te brengen aan een van onze showroom badkamers om zo inspiratie op te doen. Met veel verschillende merken, stijlen en trends krijgt u een compleet beeld van wat er allemaal mogelijk is. Van gekleurde wandtegels tot een design wasbak; er is voor iedere woonstijl wel wat wils.

Inspiratiebron voor consumenten en installateurs

De showrooms van Simon de Haas zijn een inspiratiebron voor consumenten én voor installateurs. U kunt dus ook als loodgieter, bouwondernemer of sanitair specialist bij ons terecht voor materialen, gereedschappen, dakbedekking en meer. Simon de Haas beschikt over een groot voorraadmagazijn en afhaalbalies in Groningen en Zwolle waardoor veel producten snel leverbaar zijn.

De showroom badkamers van Simon de Haas zijn overzichtelijk en de opstellingen worden regelmatig vernieuwd zodat ze altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen zijn. U vindt ons aan de Hoekerweg 7 in Zwolle en aan de Stavangerweg 14 te Groningen. Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Copyright 2019 | inlog | sitemapPrivacy beleidwebsite door Advice